Klubnyheder

Nedlukning af badminton pga. Corona restriktioner

14. januar 2021, 19.44

Per 13.1.2020:

Nedlukningen fortsætter iht. regeringens udmelding foreløbig til og med søndag d. 7.2.2021.

Mvh.

Bestyrelsen

-----


Per 3.1.2021:

Nedlukningen fortsætter iht. regeringens udmelding foreløbig til og med søndag d. 17.1.2021.


Mvh.

Bestyrelsen


-----


Per 7.12.2020:


Med baggrund i de nyeste udmeldinger fra Statsministeren og Sundhedsmyndighederne lukker vi ned for badminton fra tirsdag d. 8.12.2020 til og med søndag d. 3.1.2021, og det betyder....

Alle træninger og fastbaner er aflyst fra midnat og året ud. Smitten er høj nu, og vi mener derfor, at det mest ansvarlige er, at vi lukker ned, så hurtigt vi kan.


Vi fastholder træninger og fastbaner i dag (mandag), som det sidste for i år. Da vi kan ikke garantere, at vi kan nå at komme i kontakt med alle der kommer til træning i dag, og ingen børn skal stå alene, fastholder vi træningerne for i dag, men henstiller til, at man bliver hjemme fra nu af - og vi lukker ned ved midnat.

For turnerings- og holdkampsaktive, kan vi også fortælle, at alt planlagt for december bliver aflyst. De enkelte arrangører melder selv ud omkring evt. tilbagebetaling m.m.


Hvis I har spørgsmål til dette, eller andet, så tøv ikke med at kontakte en af os i bestyrelsen. Vores kontaktoplysninger står på hjemmesiden, og hænger på tavlen ved hallen.


Venlig hilsen 

Bestyrelsen v. Bettina Herse 

Formand

Klubnyheder